6 thoughts on “Kartun JP 09-07-09

  1. Wah, koyone wis suwe gak ketemu yo cak? Wis nyoba njaluk bantuan mbah goog, tp gak onok petunjuk bro…. 😀

  2. Jane sing paling gampang nggoleki konco lawas khan nganggo Buku Rai (face book) cuman sayang-e arek e gak melu2 perubahan jaman. Sik seneng komunikasi ambek gambar bek-ne. Dadi yen arep ngomong ngono sik ndadak golek kertas ambek spidol, nggawe kartun dhisik. Makane digoleki yo gak temu-temu

Leave a Comment